Bli stödmedlem idag!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alingsås IF Gymnastik

Luciacupen 2021
I år var Luciacupen tillbaka efter förra årets inställda tävling. Det är en klubbtävling för alla gymnaster som tränar artistisk gymnastik, både KvAG (kvinnlig AG) och MAG (manlig AG). Cirka 80 gymnaster deltog i tävlingen som ägde rum den 11 december. På förmiddagen avgjordes Steg 1 där det var många som tävlade för första gången. På eftermiddagen var det gymnasterna som tävlar i steg 2-5 samt premiär för Klubbpokalen. Det är ett nyskapat insteg till Pokalserierna med valfria serier där friståendeprogrammet görs till musik. Föreningens mest rutinerade AG-gymnaster, som vanligtvis tävlar i de högsta serierna, Region- och Rikspokal, deltog i Luciacupen genom en specialanpassad lagtävling. 

Det bjöds på många fina uppvisningar i de olika redskapen. Tack till domarna och alla funktionärer som gjorde tävlingen möjlig.

Tävlingen hölls inför publik där alla fick visa covidpass vid entrén. Publikplatser och kaféet hade anpassats för att undvika trängsel.  Att hålla tävling med åskådare på plats var uppskattat av både gymnaster och publik.

Fler bilder (+4) >>
 
 
Våra sponsorer