Bli stödmedlem idag!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Alingsås IF Gymnastik

Succé för gymnastikuppvisningen Hopp!
Äntligen var AIF Gymnastik tillbaka med en uppvisning för alla medlemmar efter fyra års avbrott på grund av pandemin och vattenskadan. Söndagen den 28e januari var hela föreningen på fötter. Det kördes redskap, fixades med kafé, klädförsäljning, målades skyltar och genrepades innan det var dags för den stora showen Hopp! 

Temat var valt för att anspela på Hopp som i gymnastikens många hopp och för att ge hoppfullhet. 10 procent av alla intäkter gick till FN:s flyktingorgan UNHCR.

Allt startade med en maffig inmarsch när cirka 550 gymnaster och drygt 100 ledare tågade in på golvet i Estrad där varje grupp höll en egenmålad skylt. Det hade sålts nästan 1 400 biljetter och var en makalös stämning i arenan. Uppvisningen drog igång med en gemensam dans - Stamp on the ground. Sedan avlöste numren varandra. Barngrupper, familjegympan, vuxengympan, truppgrupper, grupper inom KvAG och MAG och tävlingsgrupper visade alla sina färdigheter. 

Christian Olsson från Radiosporten gästade och höll i intervjuer. 

Tack till alla i föreningen som bidrog till en dag där rörelseglädje och föreningsgemenskap stod i centrum! 
AIF Gymnastik är fantastisk!
 
Extra tack till våra sponsorer som gjorde denna dagen möjlig.
E.E Transport AB som körde skytteltrafik med redskap.
Jonas Fransson & Co som rattade ljud och ljus.
Och uppvisningsfixarna och planerarna Jennie Larsson Häggström och Jeanette Hasselhuhn.
 
 
 
Foto: Alingsås Tidning Fotograf: Jenny Schagerlind 240128
 
 
Våra sponsorer